Plugin-uri !

In jos

Plugin-uri !

Mesaj Scris de w3b [;x] la data de Lun Aug 09, 2010 5:42 pm

+
-
Asa cum spune si titlul, acesta este cel mai eficient booster existent pana la momentul actual si este si mai simplu de instalat.

practic, se instaleaza ca un plugin obisnuit, la care se adauga un cvar in amxx.cfg.

AMXX Booster foloseste functia sv_unlag (Latency Compensating / Lag Compensation), functie variabila foarte utila cand vine vorba de optimizarea lagului la calculatoarele mai putin performante, in special limita de banda rezervata pentru HLDS.

Autor: Dan
Versiune: 2.0

Credite:
1. Drepturi de autor rezervate lui Alka pentru sursa File Remover folosita in pluginul AMXX Booster.
2. Drepturi de autor rezervate lui Crazed pentru sursa Client Checker folosita in pluginul AMXX Booster.

Descarcati de AICI pluginul si il puneti in Server\cstrike\addons\amxmodx\plugins

apoi intram in Server\cstrike\addons\amxmodx\configs si adaugam in fisierul plugins.ini codul urmator:

Cod:
AMXX-Booster.amxx


tot in Server\cstrike\addons\amxmodx\configs , in fisierul amxx.cfg adaugam cvarul:

Cod:
amx_booster "5"


doar acesta este important, se refera la reglarea pingului atat la playeri cat si la server, celelalte sunt predefinite in plugin.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

daca mai vreti alte cvaruri, luati de aici, dar atentie ce faceti cu ele:

Folositi doar un singur cvar dintre acestea pe care il considerati mai eficient si preferential.

amx_booster "0" -> AMXX Booster este dezactivat
amx_booster "1" -> AMXX Booster optimizeaza doar pingul serverului
amx_booster "2" -> AMXX Booster optimizeaza doar pingul jucatorului
amx_booster "3" -> AMXX Booster optimizeaza pingul serverului si in acelasi timp a jucatorului
amx_booster "4" -> AMXX Booster optimizeaza pingul serverului si in acelasi timp a jucatorului efectuand niste comenzi mult mai benefice si profunde, astfel incat scade sansa multor erori / buguri din engineul / coreul HLDS.
amx_booster "5" -> AMXX Booster optimizeaza pingul serverului si in acelasi timp a jucatorului efectuand niste comenzi posibile care sunt folosite in PGL. (Valorea recomandata si folosita implicit de catre AMXX Booster!)

Urmatoarele cvaruri sunt referente la niste conditii strict impuse pluginului pentru a nu depasi limita unei valori specificate pentru LATENCY.

amx_booster_ping_on "1" -> Aceasta caracteristica sugereaza modul de activare (1) sau dezactivare (0). (Implicit, este activat!)
amx_booster_ping_max "-1" -> Aceasta caracteristica sugereaza maxima latentei (LATENCY) pentru a nu fi depasita deloc. Folositi valorea (-1) pentru a nu se lua in considerare, iar pentru a fi activata setati o valorea cuprinsa intre (10,11,12,...,4500 - DOAR NUMERE). Valorea maxima a LATENCY acceptata de engineul HL si afisata in tabelul scorurilor este 4500. (Implicit, este dezactivat!)
amx_booster_ping_min "-1" -> Aceasta caracteristica sugereaza minima latentei (LATENCY) pentru a nu fi depasita deloc. Folositi valorea (-1) pentru a nu se lua in considerare, iar pentru a fi activata setati o valorea cuprinsa intre (1,2,3,...,9 - DOAR CIFRE). (Implicit, este dezactivat!)
amx_booster_ping_client "1" -> Aceasta caracteristica sugereaza executarea sarcinilor pe client (jucator). (Implicit, este activat!)
amx_booster_ping_flags "abz" -> Aceasta caracteristica sugereaza executarea sarcinilor pe client (jucator) doar cu conditia unor tipuri de flaguri (accese). (Implicit, este abz! a = IMUNITATE / b = SLOT / z = JUCATOR NORMAL, ceea ce se deduce ca vor fi afectati JUCATORII + ADMINISTRATORII)
amx_booster_ping_bots "0" -> Aceasta caracteristica sugereaza executarea sarcinilor pe jucatorii virtuali (CPU Players / Bots). (Implicit, este dezactivat!)

Ultimele cvaruri ale pluginului sunt referente la modul STARTUP, sa traduc.. la fiecare conexiune a jucatorului pe server sunt executate anumite comenzi special aranjate (provizorii) astfel incat sa permita o conectare cat mai rapida catre server.

amx_booster_client_startup_enablefix "1" -> Activeaza (1) / Dezactiveaza (0) noua functie a pluginului AMXX Booster care foloseste o tactica sporita in conectarea clientului (jucatorului) pe server.
amx_booster_client_startup_rate "25000" -> Seteaza comanda variabila "rate" a clientului cu cea specificata in cvar.
amx_booster_client_startup_fpsmax "201.0" -> Seteaza comanda variabila "fps_max" a clientului cu cea specificata in cvar.
amx_booster_client_startup_cmdrate "101.0" -> Seteaza comanda variabila "cl_cmdrate" a clientului cu cea specificata in cvar.
amx_booster_client_startup_updaterate "101.0" -> Seteaza comanda variabila "cl_updaterate" a clientului cu cea specificata in cvar.
amx_booster_client_startup_exinterp "0.10" -> Seteaza comanda variabila "ex_interp" a clientului cu cea specificata in cvar.
amx_booster_client_startup_extrapmax "1.20" -> Seteaza comanda variabila "ex_extrapmax" a clientului cu cea specificata in cvar.

Bafta, astept pareri! dsa 2shared.com/file/6183881/106 ... oster.html
avatar
w3b [;x]
Moderator
Moderator

Mesaje : 52
Reputatie : 15
Data de inscriere : 09/08/2010
Varsta : 25
Localizare : Trinidad To Bago (Argentina)

Vezi profilul utilizatorului http://Ma gasiti pe www.4metin.net

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum